​​​​​​​echt op maat​​​​​​​

100% tailor made mode

U bevindt zich hier: Home | Maatwerk

ATELIER DI SARTORIALE, THE TAILOR TRUCK.


Atelier Di Sartoriale is een compleet nieuw en uniek concept van Atelier 9. Geeft u een stijlvol feest of wilt u een toevoeging aan een evenement? Dan biedt dit een unieke meerwaarde. Wij komen met een stijlvolle bus - een compleet maatwerkatelier op wielen - naar uw gewenste locatie! 

UIt ons maatwerk atelier

colbert, pantalons, overhemden en schoenen


In ons maatwerkatelier kunnen we praktisch alle stijlvolle kleding voor de modebewuste man op maat maken: colberts, kostuums, pantalons, overhemden, broeken en sinds kort zelfs schoenen! U heeft de keuze uit honderden stoffen en uit vele soorten knopen, stiksels, voeringen en modellen. Werkelijk alles maken wij naar uw wens. Eén ding is niet te kiezen, de maat. Die is namelijk altijd perfect passend, door onze jaren ervaring in het maatwerk en ons sterrenteam. 

Neem contact op ›

zelfs maatwerk in schoenen.

Bij Atelier 9 kunt u zelfs schoenen op maat laten maken! In ons maatwerkatelier kunnen we praktisch alles voor u als stijlvolle klant, op maat maken. Kom gewoon eens langs voor de mogelijkheden!
heel veel keuze in maatwerk.

Wij weten als geen ander dat iedereen zijn eigen stijl en voorkeur heeft, als het gaat om een droomkostuum. Daarom heeft u bij Atelier 9 keuze uit honderden stoffen, knopen, stiksels, voeringen en modellen.
Tip van atelier negen:
Kies persoonlijk advies
Wat kan nog gedragen worden en wat kan echt niet meer? Hoe kunt u de nog draagbare kleding met elkaar combineren en wat heeft u nog nodig? Wat draagt u bij welke gelegenheid? Welke kleuren kunnen goed gemixt worden? In onze winkel adviseren we al 30 jaar, maar nu bieden we naast advies een nieuwe service in de winkel: de personal advisor – waarbij de klant wordt geholpen bij het samenstellen van zijn garderobe. De personal advisor komt bij u thuis zodat hij kan kijken wat er nog gedragen kan worden en wat absoluut niet. En welke aanvullingen er nodig zijn, zodat uw garderobe weer op orde is. Deze dienst is ideaal voor mannen die geen tijd hebben om te gaan winkelen, en ook voor hen die niet van shoppen houden. Diverse klanten die hier in de afgelopen jaren al gebruik van hebben gemaakt voelen zich weer zelfverzekerder en stralen dat ook uit. Bedrijven die graag zakelijk kledingadvies willen, kunnen ook van de personal advisor gebruikmaken: ideaal voor als u op zoek bent naar een mooie uniforme uitstraling of bijvoorbeeld een maatkostuum op locatie. Voor de ontzorgservice wordt een uurtarief gerekend, neem voor meer info contact op met Hermien van de Schootbrugge. Wilt u ook weten wat de status is van uw garderobe? Neem gewoon eens contact op.
 

hieronder alvast een selectie uit ons maatwerk.


Ook een kostuum, colbert, overhemd, broek of zelfs schoenen op maat?