​​​​​​​echt op maat​​​​​​​

100% tailor made mode

U bevindt zich hier: Home | Maatwerk

ATELIER DI SARTORIALE, THE TAILOR TRUCK.


Atelier Di Sartoriale is een compleet nieuw en uniek concept van Atelier 9. Geeft u een stijlvol feest of wilt u een toevoeging aan een evenement? Dan biedt dit een unieke meerwaarde. Wij komen met een stijlvolle bus - een compleet maatwerkatelier op wielen - naar uw gewenste locatie! 

UIt ons maatwerk atelier

colbert, pantalons, overhemden en schoenen


In ons maatwerkatelier kunnen we praktisch alle stijlvolle kleding voor de modebewuste man op maat maken: colberts, kostuums, pantalons, overhemden, broeken en sinds kort zelfs schoenen! U heeft de keuze uit honderden stoffen en uit vele soorten knopen, stiksels, voeringen en modellen. Werkelijk alles maken wij naar uw wens. Eén ding is niet te kiezen, de maat. Die is namelijk altijd perfect passend, door onze jaren ervaring in het maatwerk en ons sterrenteam. 

Neem contact op ›

zelfs maatwerk in schoenen.

Bij Atelier 9 kunt u zelfs prachtige italiaanse schoenen op maat laten maken! In ons maatwerkatelier kunnen we praktisch alles voor u als stijlvolle klant, op maat maken. Kom eens langs voor de mogelijkheden!
heel veel keuze in maatwerk.

Wij weten als geen ander dat iedereen zijn eigen stijl en voorkeur heeft, als het gaat om een droomkostuum. Daarom heeft u bij Atelier 9 keuze uit honderden stoffen, knopen, stiksels, voeringen en modellen.
 

hieronder alvast een selectie uit ons maatwerk.


Ook een kostuum, colbert, overhemd, broek of zelfs schoenen op maat?