U bevindt zich hier: Home | Trouwen

Het perfecte trouwpak kopen

Bent u op zoek naar een trouwpak in de buurt van Zwolle? Atelier 9 in Nunspeet zorgt ervoor dat deze belangrijke dag er een is om nooit meer te vergeten. De trouwpakken voor mannen worden in ons modeatelier op maat gemaakt, zodat u er op uw best uitziet tijdens deze prachtige dag.


Uw trouwdag is de start van een nieuw begin. Op een van de belangrijkste dagen van uw leven laat u zich van uw beste kant zien. U wilt natuurlijk uw partner ervan overtuigen dat hij of zij de juiste keuze gemaakt heeft en daar hoort een goed passend kostuum bij. Wij bieden daarom een pak voor uw bruiloft aan dat qua stijl bij de trouwjurk van uw aanstaande past. Het is aan ons atelier voor stijlvolle mode om met het pak de bruidegom op de bruiloft niet in de schaduw van de bruid te laten staan. Laat met een trouwpak van onze collectie voor mannen zien dat jullie de perfecte match zijn! Op onze trouwafdeling vindt u merken zoals Scabal, Immediate, Munro, Wilvorst, Benvenuto en Baldessarini. Ook uw moeder en bruidsmeisjes vergeten we niet. Wij hebben namelijk een collectie aan feestelijke jurken naast onze trouwpakken voor mannen.
 


 
Ontdek meer mode voor mannen

Naast trouwpakken voor mannen heeft onze lifestylewinkel meer fashion voor modebewuste mannen, zoals:


Genoeg redenen om naast een pak voor uw bruiloft ook voor andere modieuze items een bezoekje aan ons atelier te brengen.

Laat het pak voor uw bruiloft op maat maken

Voor een onvergetelijke dag laat u het pak voor uw bruiloft op maat maken in ons modeatelier. U bent van harte welkom in onze lifestylewinkel om de collectie aan trouwpakken voor mannen te bekijken. Plant u liever een afspraak in of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op via:

 

Inspiratie voor de grote dag?


Bekijk hieronder een greep uit onze kostuums.


Tim Rietkerk

‘Een prachtig trouwkostuum
op maat van Atelier negen op de dag van je leven’Trouwfotograaf: Day Of My Life

Trouwjurk: Prinses Bruidsmode
 

“Op één van de belangrijkste dagen van je leven wil je jezelf van je beste kant laten zien en daar hoort een goed passend kostuum bij”


Jan van de Schootbrugge

 

lennart en jorien

"ik zou het iedereen aanraden!"


Mijn vrouw komt uit Nunspeet en zodoende kwamen we al vaker bij Atelier 9. Ik heb een maatpak aan laten meten: dat zit iets beter, de stof is mooier en de kwaliteit is net even anders dan van een pak uit de collectie en dat zie je goed vind ik. Je kunt ook je schoenen op maat laat maken. Dat wil zeggen dat je zelf de leersoort, zool, stiksels en kleuren kunt uitzoeken. Mijn trouwschoenen heb ik zelf samengesteld op basis van een modelschoen in de winkel. Ik vind Atelier 9 een fijne, nette zaak met leuke medewerkers en ik zou het iedereen aanraden om er je trouwpak aan te schaffen. Je hebt voor relatief weinig geld een mooi maatpak!

HIERONDER ALVAST EEN SELECTIE UIT ONS MAATWERK.


Wilt u er echt perfect uitzien op de grote dag?