trouwkostuum op maat

voor de dag van je leven

Het perfecte trouwpak

tot in de puntjes gematcht bij atelier 9


Je trouwdag is de start van een nieuw begin. Op één van de belangrijkste dagen van je leven laat je je van je beste kant zien. Je wilt natuurlijk je partner ervan overtuigen dat zij de juiste keuze gemaakt heeft. Daar hoort een goed passend kostuum bij. Een kostuum dat qua stijl past bij de trouwjurk van je aanstaande. Aan ons de uitdaging om de bruidegom niet in de schaduw van de bruid te laten staan. Laat in je trouwkleding zien dat jullie een perfecte match zijn! Op onze trouwafdeling vind je merken als Wilvorst, Masterhand, Milano, Gentiluomo, Van Gils en Profuomo.

neem contact op ›Tim Rietkerk

‘Een prachtig trouwkostuum
op maat van Atelier negen op de dag van je leven’Trouwfotograaf: Day Of My Life

Trouwjurk: Prinses Bruidsmode
 

“Op één van de belangrijkste dagen van je leven wil je jezelf van je beste kant laten zien en daar hoort een goed passend kostuum bij”


Jan van de Schootbrugge

 

 

Benieuwd naar de ervaringen?


Dat kunt u het beste van de bruidegommen zelf horen, toch? Hieronder enkele succesverhalen.


lennart en jorien

"ik zou het iedereen aanraden!"


Mijn vrouw komt uit Nunspeet en zodoende kwamen we al vaker bij Atelier 9. Ik heb een maatpak aan laten meten: dat zit iets beter, de stof is mooier en de kwaliteit is net even anders dan van een pak uit de collectie en dat zie je goed vind ik. Je kunt ook je schoenen op maat laat maken. Dat wil zeggen dat je zelf de leersoort, zool, stiksels en kleuren kunt uitzoeken. Mijn trouwschoenen heb ik zelf samengesteld op basis van een modelschoen in de winkel. Ik vind Atelier 9 een fijne, nette zaak met leuke medewerkers en ik zou het iedereen aanraden om er je trouwpak aan te schaffen. Je hebt voor relatief weinig geld een mooi maatpak!gerrold en marianne


Nadat ik van verschillende mensen goede verhalen over Atelier 9 hoorde, maakte ik zelf een afspraak. Het eerste bezoek was eigenlijk al gelijk geslaagd. Dit betekende dat ik niet meer naar andere kledingzaken hoefde. Ik had een bepaald kostuum in mijn gedachten en het was alsof de verkoopster gedachten kon lezen: ze adviseerde mij het pak dat ik in gedachten had. Het passen en meten verliep soepel en in een ontspannen sfeer. Het is een kostuum uit de collectie geworden – door Atelier 9 perfect voor mij aangepast. Ik zou deze zaak zeker aanbevelen. Ze hebben er verstand van zaken!

martin en suzan


Ik had bij meerdere mensen een maatpak van Atelier 9 gezien en het viel me op dat ze heel netjes gemaakt waren. Ik moest zelf vanwege mijn postuur ook een maatpak en toen ik bij Atelier 9 binnenkwam, was mijn gevoel meteen goed. Ik heb niet meer verder gekeken bij een andere zaak. Het aanmeten duurde even, maar dan heb je ook wat: het pak zat exact goed! Wat ik fijn vind bij Atelier 9 is dat je rustig kunt rondkijken, geen gehaast, kopje koffie erbij… En de prijs-kwaliteitverhouding is goed, ook belangrijk. Ik kan Atelier 9 iedereen aanraden.​​​​​​​
samuel en marleen
Vrienden tipten me dat ik eens bij Atelier 9 moest gaan kijken. Ik was al in verschillende zaken geweest, maar niet geslaagd. Ik koos voor een maatpak omdat ik dan de details helemaal zelf kon bepalen. Atelier 9 hielp van begin tot eind heel goed en ik liep uiteindelijk weg met een perfect passend pak van uitstekende kwaliteit. Een aanrader!
 

wouter en gaby


Tijdens mijn zoektocht naar een trouwpak zei mijn vader dat we ook even langs Atelier 9 moesten gaan. Hij is muzikant bij het podiumorkest van de Van Limburg Stirumband uit Wezep en destijds heeft Atelier 9 de kleding voor dit orkest verzorgd. Ik was al bij twee modezaken geweest voor mijn trouwpak. Atelier 9 was de derde die ik bezocht: drie maal is scheepsrecht. Ik heb gekozen voor een maatpak, omdat maatwerk voor mij het pak nog unieker maakt. De pasvorm, stof, kwaliteit en uitstraling zijn van een zeer hoog niveau. Je kiest de stof van een klein staaltje en dan is het best spannend als het pak in zijn totaliteit uit de kledinghoes komt. Maar toen het pak tevoorschijn kwam, was het meteen naar wens. Gedurende de trouwdag was de pasvorm ook perfect, het pak zat heerlijk. Mijn ervaring met Atelier 9 was boven verwachting goed. De hulp en met name service vond ik zeer plezierig en fijn en ik zou deze winkel daarom zeker aan toekomstige bruidegoms aanraden. Niet alleen vanwege de service en hulp, maar ook omdat het maatpak echt zeer geslaagd was. Mijn ervaring: zeer professioneel en zeer vakbekwaam personeel dat je bij de hand neemt van a tot z.

arthur en mariska


Een goede vriend heeft bij Atelier 9 zijn maatpak laten aanmeten. Hij was over de kwaliteit en service erg te spreken en tijdens zijn bruiloft vond ik dat het pak er keurig uit zag. Daarom besloot ik ook naar Atelier 9 te gaan voor mijn trouwpak. Ik koos voor maatwerk, omdat je dan als klant zelf meer invulling kunt geven aan je wensen, voorkeuren en eisen. De pasvorm, stof, kwaliteit en uitstraling waren wat ik er van had verwacht en ik ben er nog steeds zeer tevreden over. Je betaalt weliswaar wat meer voor een maatpak, maar het resultaat mag er zijn! Tijdens de trouwdag heb ik veel complimenten gehad over mijn outfit. Tijdens mijn eerste bezoek werd ik uitstekend geholpen door een dame met passie voor haar werk. Ze gaf goede adviezen over de kleur, materiaalkeuze en details. Maar ook de man die het later overnam, heeft me goed en prettig geholpen. Daarnaast is het ideaal dat ze alle andere accessoires en een ruim assortiment schoenen in de winkel hebben, zodat je in één keer klaar bent. Ik beveel Atelier 9 dan ook van harte aan!

rutger en willeke


Onze bruiloft vond plaats in Italië, het was een echte Toscaanse bruiloft. Gezien de voorliefde van Jan voor Italië en de Italiaanse invloeden in de winkel, was het voor mij vanzelfsprekend dat ik mijn trouwpak bij Atelier 9 zou kopen. Het werd een maatpak: Dress like an Italian! Ik had al eerder goede ervaringen opgedaan bij Atelier 9 en dat gevoel werd weer bevestigd en zelfs overtroffen. Jan verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact was er persoonlijke aandacht, enthousiasme en oprechte interesse, zoals je dat nog maar zelden ziet. Onder het genot van een heerlijke Italiaanse espresso werden alle opties besproken en de maten opgenomen. Het resultaat was een perfect zittend maatpak in een prachtige stof; een combinatie van mijn wensen en de ideeën van Jan. Atelier 9 heeft er een ambassadeur bij!
willem en albertine

Atelier 9 was mijn eerste keuze. Een aantal personen binnen mijn familiekring is al langer klant bij Atelier 9. Die gaven aan: 'kijk eens bij Jan'. Toen het juiste pak daar hing, heb ik niet meer nagedacht over andere modezaken. Goed is goed. Een paar aanpassingen om het pak perfect te laten zitten waren nodig, maar dat was goed geregeld. Ik ben uitstekend en snel geholpen door Atelier 9, ook toen er naderhand nog wat versteld moest worden aan mijn trouwpak. Atelier 9 heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en een perfecte service. En dat is wel fijn, want een bruidegom heeft tenslotte al genoeg gedoe aan zijn hoofd.
 

HIERONDER ALVAST EEN SELECTIE UIT ONS MAATWERK.


Wilt u er echt perfect uitzien op de grote dag?

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34