Het perfecte trouwpak

tot in de puntjes gematcht bij atelier 9


Je trouwdag is de start van een nieuw begin. Op één van de belangrijkste dagen van je leven laat je je van je beste kant zien. Je wilt natuurlijk je partner ervan overtuigen dat zij de juiste keuze gemaakt heeft. Daar hoort een goed passend kostuum bij. Een kostuum dat qua stijl past bij de trouwjurk van je aanstaande. Aan ons de uitdaging om de bruidegom niet in de schaduw van de bruid te laten staan. Laat in je trouwkleding zien dat jullie een perfecte match zijn! Op onze trouwafdeling vind je merken als Wilvorst, Masterhand, Milano, Gentiluomo, Van Gils en Profuomo.

neem contact op ›

trouwkostuum op maat

voor de dag van je leven
Tim Rietkerk

‘Een prachtig trouwkostuum
op maat van Atelier negen op de dag van je leven’Trouwfotograaf: Day Of My Life

Trouwjurk: Prinses Bruidsmode
 

“Op één van de belangrijkste dagen van je leven wil je jezelf van je beste kant laten zien en daar hoort een goed passend kostuum bij”


Jan van de Schootbrugge

 

lennart en jorien

"ik zou het iedereen aanraden!"


Mijn vrouw komt uit Nunspeet en zodoende kwamen we al vaker bij Atelier 9. Ik heb een maatpak aan laten meten: dat zit iets beter, de stof is mooier en de kwaliteit is net even anders dan van een pak uit de collectie en dat zie je goed vind ik. Je kunt ook je schoenen op maat laat maken. Dat wil zeggen dat je zelf de leersoort, zool, stiksels en kleuren kunt uitzoeken. Mijn trouwschoenen heb ik zelf samengesteld op basis van een modelschoen in de winkel. Ik vind Atelier 9 een fijne, nette zaak met leuke medewerkers en ik zou het iedereen aanraden om er je trouwpak aan te schaffen. Je hebt voor relatief weinig geld een mooi maatpak!

HIERONDER ALVAST EEN SELECTIE UIT ONS MAATWERK.


Wilt u er echt perfect uitzien op de grote dag?