Chique herenkleding

mode voor hem bij atelier 9

U bevindt zich hier: Home | Mannen

Wanneer u op zoek bent naar chique herenkleding, kom dan eens langs bij Atelier 9 in Nunspeet. In onze gezellige mode- en lifestylewinkel vindt u de meest smaakvolle en trendy merken voor modebewuste mannen. Om de outfit compleet te maken, zijn er niet alleen kledingmerken, maar is er ook een ruime collectie aan schoenen bij ons verkrijgbaar.  

Exclusieve en chique herenkleding

de mooiste items voor mannen


“Mooi voor mannen” is de lijfspreuk van ons stijlvolle modeatelier. In onze uitgebreide winkel vindt u de nieuwste trendy modemerken voor chique herenkleding in allerlei stijlen. Wij maken in ons atelier Italiaanse pakken op maat en andere maatwerkkleding voor heren. Daarnaast vindt u chique Italiaanse herenkleding van merken zoals:

  • Paul & Shark
  • Immediate
  • Tommy Hilfiger
  • Cavallaro
  • Tramarossa
  • Profuomo
  • Xacus
  • Hackett London

Ook merken als Desoto, Alan Red & Co, Thomas Maine, MAC, Benvenuto, Gardeur, Lacoste, Olymp Signature, Carl Gross, Club of Gents en Wilvorst maken deel uit van onze ruime collectie aan herenkleding.


Onze schoenencollectie


De schoen is een belangrijk onderdeel van elke outfit. Bij ons geniet u van een ruime collectie aan de mooiste schoenmerken en keuze uit diverse leersoorten, uitvoeringen en verftechnieken. Zo past uw schoen onder uw nieuwe chique herenkleding. Zit de gewenste schoen er toch niet bij? Laat dan uw eigen design op maat maken! In ons atelier vindt u naast chique herenkleding schoenen van brands als Magnanni, Borgioli, Hinson, Giorgio en nog veel meer.​​​​​​​

Keuze uit honderden stoffen


Laat u een kledingstuk zoals een pantalon op maat maken? Dan heeft u de keuze uit honderden stoffen, vele soorten knopen, stiksels en voeringen. Ook het model stelt u helemaal zelf samen. Kiest u voor een double breasted herencolbert? Of wilt u graag een tweedelig pak met een enkele knopenrij of een unconstructed Safari Jacket? Dankzij de ervaring en training van ons team past de jas altijd. Met minder nemen wij absoluut geen genoegen. Voor heren worden in ons atelier ook trouwpakken op maat gemaakt.

Kom langs in ons atelier voor Italiaanse fashion


Naast de chique Italiaanse herenkleding op maat uit onze collectie, bieden wij in onze lifestylewinkel ook Italiaanse damesmode. Kom gerust eens langs in ons modeatelier voor de meest trendy items. Bij vragen of voor het maken van een afspraak, neemt u contact met ons op via info@atelier9.nl.


Hermien en Jan van de Schrootbrugge

“kom langs in de
winkel voor fashion
in italiaanse stijl,
atelier negen 
suits you!”


Jan van de Schootbrugge