New collection 2023!

Greep uit de collectie

summer / spring 2023


​​​​​​​Atelier 9 is een mode- en lifestylewinkel in warme sfeer. In onze winkel, met een oppervlakte van 600 m2, vindt u zeer uitgebreide collecties met trendy & casual merken, stijlvolle collecties, verzorgingsproducten en de chicste schoenen, en dit alles voor dames, en voor heren! Daarnaast kunnen wij in ons maatwerkatelier praktisch alle stijlvolle kleding voor de modebewuste man op maat maken. U heeft de keuze uit honderden stoffen en vele soorten knopen, stiksels, voeringen en modellen. Werkelijk alles maken wij naar uw wens. Eén ding is niet te kiezen, de maat. Die is namelijk altijd perfect, met minder nemen wij absoluut geen genoegen.

italiaanse modetrends

fashion voor hem en haar


Atelier 9 is een mode- en lifestylewinkel in warme sfeer. In onze winkel, met een oppervlakte van 600 m2, vindt u zeer uitgebreide collecties met trendy & casual merken, stijlvolle collecties, verzorgingsproducten en de mooiste schoenen.
Wanneer u onze premièretrap afdaalt naar het souterrain, komt u in een andere wereld terecht. In ons maatwerkatelier kunnen we praktisch alle stijlvolle kleding voor de modebewuste man op maat maken: colberts, kostuums, pantalons, overhemden, broeken en schoenen. Maar ook chino's en denim! Voor de dames hebben wij beneden ook een prachtige afdeling. Mooie feestelijke sets, van jurken tot pakken, en van jumpsuits tot leuke combinaties!

 
nu ook maatwerk
c
hino’s
en denim!

Atelier 9 staat al jaren voor perfectie in maatwerk - met minder nemen wij absoluut geen genoegen. Maar wist u dat wij nu ook chino's en denim op maat maken!

New arrivals # SPRING / SUMMER

Trendsetters sinds 1988


Hermien en Jan van de Schootbrugge hebben al tientallen jaren ervaring in de modewereld. In 1988 begon het stel een First Man winkel in Maarssenbroek. In 1997 verhuisden ze naar het Marktplein in Nunspeet en bouwden de winkel na Van de Schootbrugge Mannenmode en Jan Mannenmode uit tot het huidige Atelier 9, waarbij naast herencollecties nu ook de mooiste damescollecties te vinden zijn. ​​​​​​​Kom langs en ontdek zelf de unieke wereld van Atelier 9, van harte welkom!
Maatwerk op uw locatie
Atelier Di Sartoriale is een uniek concept van Atelier 9. Geeft u een stijlvol feest of wilt u een toevoeging aan een evenement? Dan biedt dit een unieke meerwaarde. Wij komen met de tailor truck - een compleet maatwerkatelier op wielen - naar uw gewenste locatie!
Heerlijke wijnen UIT ITALIË
Bij Atelier 9 houden we van Italië en zo is Atelier Di Gusto ontstaan. Via onze contacten in Toscane kunnen we de beste producten van lokale wijngaarden importeren en aanbieden. Bestel de lekkerste wijnen op onze webshop en geniet van Italië in uw eigen omgeving, saluti!