Personal Advisor

Wat kan nog gedragen worden en wat kan echt niet meer? Hoe kunt u de nog draagbare kleding met elkaar combineren en wat heeft u nog nodig? Wat draagt u bij welke gelegenheid? Welke kleuren kunnen goed gemixt worden?

In onze winkel adviseren de medewerkers van Atelier 9 al 28 jaar. Maar nu is er een nieuwe service beschikbaar naast het advies in de winkel: de personal advisor, waarbij de klant wordt geholpen bij het samenstellen van zijn garderobe. De personal advisor komt bij u thuis zodat hij kan kijken wat er nog gedragen kan worden en wat absoluut niet. En welke aanvullingen er nodig zijn, zodat uw garderobe weer op orde is. Deze dienst is ideaal voor mannen die geen tijd hebben om te gaan winkelen, en ook voor hen die niet van shoppen houden. Diverse klanten die hier in de afgelopen jaren al gebruik van hebben gemaakt voelen zich weer zelfverzekerder en stralen dat ook uit.

Bedrijven die graag zakelijk kledingadvies willen, kunnen ook van de personal advisor gebruikmaken: ideaal voor als u op zoek bent naar een mooie uniforme uitstraling of bijvoorbeeld een maatkostuum op locatie.

Voor de ontzorgservice wordt een uurtarief gerekend, neem voor meer informatie contact op met Hermien van de Schootbrugge. Wilt u ook weten wat de status is van uw garderobe? Bel of mail ons voor een afspraak!

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio