U bevindt zich hier: Home | Tailor truck

Bedrijfskleding op locatie


Een atelier op wielen die met chique bedrijfskleding op maat naar de door uw gewenste locatie komt, dat klinkt toch als muziek in de oren? Atelier di Sartoriale maakt dit unieke concept waar. Onze Tailor Truck rijdt in stijl naar uw event of andere desgewenste locatie toe. In deze customized atelier-bus geven wij advies en meten we de mooiste maatwerkkleding aan.

Atelier op wielen met bedrijfskleding op uw locatie

Atelier di Sartoriale is een compleet nieuw en uniek concept van ons atelier in fashion voor dames en heren. Geeft u een stijlvol feest of wilt u een toevoeging aan een evenement? Dan is dit unieke concept een absolute meerwaarde. Onze stijlvolle bus is een compleet atelier voor bedrijfskleding op maat en is beschikbaar op de door u gewenste locatie!

Geniet nu nog meer
met de heerlijkste wijnen en delicatessen uit het
Italiaanse toscane

Om de beleving compleet te maken, kunt u uw maatkleding uitzoeken onder het genot van een meesterlijke Italiaanse espresso of een proeverij van heerlijke wijnen uit één van onze Toscaanse wijnhuizen, en een Italiaans hapje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wij noemen het Atelier di Gusto... The taste of Italy! Wees welkom!

Ook voor schoenen en accessoires


Naast chique herenkleding heeft Atelier di Sartoriale ook schoenen, accessoires en sieraden. Het atelier op wielen bevat veel topmerken, zoals:

  • Giorgio
  • Marco Tozzi
  • Magnanni 
  • Borgioli
  • Parblue
  • Laccio
  • Hinson
  • Maatwerk schoenen

Daarnaast heeft de collectie voor heren ook merken als Harris, Rebel & Rose, Daniel Wellington, Lenard, Profuomo, Yehwang, Morph Parfume, Panama en Mr. Vranjes. De collectie aan damesmode en bedrijfskleding op maat is ook voor uw locatie mogelijk. 


Boek nu en de Tailor Truck komt in stijl naar u toe

Atelier di Sartoriale komt in stijl naar uw event of andere gewenste locatie toe. Met een volledig gepersonaliseerde atelier-bus zijn wij in staat om op elke locatie perfect advies te geven en de mooiste bedrijfskleding op maat te leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen u graag meer over dit concept!

TAILOR MADE? BOEK
ATELIER DI SARTORIALE
VANDAAG NOG!