tramarossa jeans

collectie heren SS/20

tramarossa bij atelier negen

exclusieve handgemaakte jeans uit italië


Sartoria Tramarossa staat voor 100% handgemaakte spijkerbroeken/jeans, volledig geproduceerd in het Italiaanse Venetië. Tramarossa gaat altijd voor het beste – dat begint al bij de keuze van de grondstoffen. De materialen en accessoires zijn met de hand afgewerkt en geproduceerd in de beste ambachtelijke ateliers uit de omgeving. Alle modellen zijn met de hand gemaakt met aandacht voor de kleinste details. Kom naar Atelier 9 en ontdek zelf de mooiste Tramarossa jeans.

100% traditioneel
handmade


Tramarossa onderscheidt zich door eigentijdse pasvormen en hoogwaardige stoffen en voegt constant innovaties en vernieuwingen toe.
 

je eigen initialen op je jeans


De knopen zijn gerealiseerd door ambachtelijke, Italiaanse werkwinkels. Met kostbare weefgetouwprocedures die unieke kenmerken geven, waarna het oppervlak met de hand wordt gepolijst. Het zijn ook de enige jeans die je kunt signen met je eigen initialen; kleine en kostbare metalen letters om op de jeans aan te brengen.

tramarossa limited editions


De speciale edities van Sartoria Tramarossa; perfectie tot in elk detail. Verfijnde stoffen – geweven met oude ringweefgetouwen, handgemaakte accessoires met kostbare eigenschappen, samenwerkingen met historische Italiaanse workshops. Alleen met de grootste aandacht voor elk detail kan Tramarossa de beste jeans ooit produceren.
“Our daily target
is to improve: this
is the only way to
offer you the
best denim ever”


Sartoria Tramarossa

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11