Tramarossa-jeans heren

collectie heren SS/20

tramarossa bij atelier negen

exclusieve handgemaakte jeans uit italië


De Tramarossa-jeans voor heren zijn exclusief handgemaakt in Italië en verkrijgbaar bij Atelier 9 in Nunspeet. Sartoria Tramarossa staat voor 100% handgemaakte jeans, volledig geproduceerd in het Italiaanse Venetië. Tramarossa gaat altijd voor het beste en dat begint al bij de keuze van de grondstoffen. De materialen en accessoires zijn met de hand afgewerkt en geproduceerd in de beste ambachtelijke ateliers uit de omgeving. Met aandacht voor de kleinste details worden alle jeansmodellen handgemaakt.

100% traditioneel
handmade


Tramarossa onderscheidt zich door eigentijdse pasvormen en hoogwaardige stoffen en voegt constant innovaties en vernieuwingen toe.
 

Uw eigen initialen op uw Tramarossa-jeans voor heren


De knopen van de Tramarossa-jeans voor heren zijn gerealiseerd door ambachtelijke, Italiaanse werkwinkels. Kostbare weefgetouwprocedures geven unieke kenmerken en de Italiaanse jeans voor heren wordt met de hand afgewerkt. Het zijn bovendien de enige jeans in onze collectie aan chique herenkleding die u kunt signeren met uw eigen initialen. Kleine kostbare metalen letters worden dan op de jeans aangebracht voor een persoonlijke touch.

tramarossa limited editions


Ook de speciale edities van Sartoria Tramarossa zijn verkrijgbaar in ons modeatelier. Deze Tramarossa-jeans voor heren zijn perfect tot in elk detail. Enkele eigenschappen van deze jeans zijn:
  • Verfijnde stoffen, geweven met oude ringweefgetouwen
  • Handgemaakte accessoires met kostbare eigenschappen
  • Samenwerkingen met historische Italiaanse workshops

Alleen met de grootste aandacht voor elk detail kan Tramarossa de beste jeans ooit produceren.

“Our daily target
is to improve: this
is the only way to
offer you the
best denim ever”


Sartoria Tramarossa

Ontdek de handgemaakte Italiaanse jeans in ons atelier

Kom naar Atelier 9 en ontdek zelf de mooiste Tramarossa-jeans voor heren. Die jeans zijn stijlvol en eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld onze colberts voor heren. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0341-251970. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen in ons atelier!
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11