magnanni schoenen

exclusieve collectie heren

MAGNANNI BIJ ATELIER NEGEN

EXCLUSIEVE HANDGEMAAKTE SCHOENEN


​​​​​​​Bij Atelier 9 kun je terecht voor een schitterende collectie luxe, handgemaakte Magnanni schoenen. Deze exclusieve schoenen uit Spanje zijn gemaakt met de grootste precisie en de hoogste kwaliteit leer. De Magnanni-experts reizen regelmatig naar leerlooierijen in Italië, Frankrijk en Spanje om elke partij leer die wordt gebruikt, met de hand te onderzoeken. Ontdek de luxe en comfort van Magnanni bij Atelier 9.Origineel handgeschilderd

Als een van de eerste schoenmakers


Magnanni was een van de allereerste schoenmakers die natuurlijke leren schoenen maakten en ze met de hand verfden om te bereiken wat nu patina heet. De hoofdontwerper heeft de weg geëffend in het origineel handgeschilderd schoenontwerp. Elk paar prachtig gemarmerde schoenen doorloopt verschillende stappen van kleurbehandeling, wat resulteert in de schitterende Magnanni afwerking die nooit wordt gedupliceerd. Kom naar de winkel en ervaar het zelf.

de oorsprong: la mancha, spanje


La Mancha blijft grotendeels onaangetast door de moderne wereld. De tijd gaat iets langzamer en waardering voor het gezin staat voorop. Ambachten worden van generatie op generatie doorgegeven. De streek is beroemd om het voedsel en de wijn die hier wordt geproduceerd. Boeren en ambachtslieden verfijnen elk detail van hun werk zorgvuldig, en schoenmaken is geen uitzondering. Dit is hoe we zijn opgegroeid; dit is wat we het beste weten. Heerlijk eten, goede wijn, geweldige schoenen - dit is thuis.

Handgestikte zolen


De Opanka-handgestikte zool is een bekend stempel van kwaliteit en vakmanschap geworden voor Magnanni. Het duurt jaren van stage voor een ambachtsman om de titel van Artesano te behalen, waarmee hij aan deze zorgvuldig vervaardigde schoenen kan werken. De delicate kunst omvat het naaien van een verlenging van de zool tot het bovenleer om een ​​uiterlijk te creëren dat zelden te zien is in herenschoenen. Kom langs bij Atelier 9 en ontdek zelf of de verhalen waar zijn.
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34
 35
 36
 37
 38
 39
 40
 41