Martin Kok

Martin Kok

"Atelier 9 heeft bekendheid vanwege de aansprekende advertenties, acties en flyers. Daardoor kwam ik ook bij hen terecht. Ik draag voor mijn werk vaak kostuums en soms ook casual kleding. Met name pakken schaf ik regelmatig bij Atelier 9 aan. Het is een fijne zaak, met goede en passende adviezen letterlijk en figuurlijk! De kwaliteit van de kleding is heel goed en het aanbod is up-to-date en naar de laatste mode. Wat mij betreft onderscheidt Atelier 9 zich door de ruime keuze, de goede kwaliteit van hun producten en de frisse uitstraling van de zaak. Iedere man kan hier slagen!"

Dhr. Landmeter

Dhr. Landmeter

"Ik draag hoofdzakelijk kostuums tijdens mijn werk. Die koop ik bij Atelier 9. Ze hebben er oog en oor voor wat de klant wil en wat hem het beste past en bieden prima kwaliteit voor een goede prijs. Het is er altijd erg gezellig. Je moet dus ook wel de tijd voor een bezoek nemen: er wordt veel gelachen en het is ontspannen. Je hebt niet het gevoel dat je wat wordt opgedrongen. Bij de overgang van Jan Mannenmode naar Atelier 9 ben ik gevraagd om als presentator de genodigden te verwelkomen en toe te spreken. Daar heb ik erg van genoten. Er spreekt ook waardering en vertrouwen uit en dat stel ik zeer op prijs."

Johan Schuring

Johan Schuring

"Ik werd door vrienden gewezen op toen nog Jan Mannenmode. Voor mijn werk draag ik uitsluitend maatwerkpakken, broeken en colberts die bij Atelier 9 gemaakt zijn. Als je eenmaal een maatpak gewend bent, dan bevallen kostuums niet meer. Gevaarlijk! In mijn vrije tijd draag ik graag modieuze, goed zittende en bij mijn leeftijd passende kleding. Ik let wel een beetje op de prijs, maar kwaliteit en pasvorm gaan voor. En ik volg de laatste mode en trends; het was voor mij dan ook goed nieuws dat Atelier 9 deze winter het Italiaanse merk Paul & Shark in de collectie heeft opgenomen.

Ik beveel Atelier 9 al jaren bij vrienden en kennissen aan, en met succes. De directie en medewerkers zorgen ervoor dat je op je gemak bent, ze hebben kennis van de producten die ze verkopen en er wordt uitstekend met je meegedacht. Persoonlijk vind ik het heel prettig dat de collectie gericht is op kwaliteit en de juiste trends voor de dertigplusser die zich bewust kleedt. Daarnaast heeft Atelier 9 een mooie schoenencollectie, mét bijpassende riemen. De kop koffie en de hapjes en drankjes bij diverse gelegenheden maken elk bezoek aangenaam en nodigen ook weer uit tot een volgend bezoek. Zodoende ben ik al weer tien jaar een trouwe klant."

Fotografie: fotograaf Martin Hogeboom

Jan de Vries

Jan de Vries

"Toen ik zocht op winkels die Van Gils verkopen, kwam ik bij Atelier 9 terecht. Ik ben er recent dus voor de eerste keer geweest en heb een nieuw zakelijk kostuum aangeschaft. Atelier 9 heeft een mooie, uitgebalanceerde collectie met gerenommeerde merken zoals Van Gils, Tommy Hilfiger en Baldessarini. Deze merken bieden qua stof, kwaliteit en uitstraling net iets meer dan de merken van de traditionele zakelijke kostuums. Een ander groot voordeel vind ik de Mix and Match-lijn en het feit dat Atelier 9 de vermaakkosten van broeken voor eigen rekening neemt. En als je iets speciaals wilt, dan kun je voor een maatpak kiezen. De zaak heeft in elk geval ruim voldoende aanbod in zowel business outfits als casual kleding. Atelier 9 is een ruime, rustige winkel met zeer vriendelijk personeel waar je deskundig wordt geholpen en objectief advies krijgt. Daarom ga ik zeker weer terug."Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio