je trouwpak: de perfecte match

Je trouwdag is de start van een nieuw begin. Op n van de belangrijkste dagen van je leven laat je je van je beste kant zien. Je wilt natuurlijk je partner ervan overtuigen dat zij de juiste keuze gemaakt heeft. Daar hoort een goed passend kostuum bij. Een kostuum dat qua stijl past bij de trouwjurk van je aanstaande. Aan ons de uitdaging om de bruidegom niet in de schaduw van de bruid te laten staan. Laat in je trouwkleding zien dat jullie een perfecte match zijn! Op onze trouwafdeling vind je merken als Daspartout, Wilvorst, Masterhand, Milano, Gentiluomo, Van Gils en Profuomo.

Wouter & Gaby

Tijdens mijn zoektocht naar een trouwpak zei mijn vader dat we ook even langs Atelier 9 moesten gaan. Hij is muzikant bij het podiumorkest van de Van Limburg Stirumband uit Wezep en destijds heeft Atelier 9 de kleding voor dit orkest verzorgd. Ik was al bij twee modezaken geweest voor mijn trouwpak. Atelier 9 was de derde die ik bezocht: drie maal is scheepsrecht. Ik heb gekozen voor een maatpak, omdat maatwerk voor mij het pak nog unieker maakt. De pasvorm, stof, kwaliteit en uitstraling zijn van een zeer hoog niveau. Je kiest de stof van een klein staaltje en dan is het best spannend als het pak in zijn totaliteit uit de kledinghoes komt. Maar toen het pak tevoorschijn kwam, was het meteen naar wens. Gedurende de trouwdag was de pasvorm ook perfect, het pak zat heerlijk. Mijn ervaring met Atelier 9 was boven verwachting goed. De hulp en met name service vond ik zeer plezierig en fijn en ik zou deze winkel daarom zeker aan toekomstige bruidegoms aanraden. Niet alleen vanwege de service en hulp, maar ook omdat het maatpak echt zeer geslaagd was. Mijn ervaring: zeer professioneel en zeer vakbekwaam personeel dat je bij de hand neemt van a tot z.
Bekijk de trouwfoto's van Wouter & Gaby

Lennart & Jorien

Mijn vrouw komt uit Nunspeet en zodoende kwamen we al vaker bij Atelier 9. Ik heb een maatpak aan laten meten: dat zit iets beter, de stof is mooier en de kwaliteit is net even anders dan van een pak uit de collectie en dat zie je goed vind ik. Je kunt ook je schoenen op maat laat maken. Dat wil zeggen dat je zelf de leersoort, zool, stiksels en kleuren kunt uitzoeken. Mijn trouwschoenen heb ik zelf samengesteld op basis van een modelschoen in de winkel. Ik vind Atelier 9 een fijne, nette zaak met leuke medewerkers en ik zou het iedereen aanraden om er je trouwpak aan te schaffen. Je hebt voor relatief weinig geld een mooi maatpak!
Bekijk de trouwfoto's van Lennart & Jorien

Arthur & Mariska

Een goede vriend heeft bij Atelier 9 zijn maatpak laten aanmeten. Hij was over de kwaliteit en service erg te spreken en tijdens zijn bruiloft vond ik dat het pak er keurig uit zag. Daarom besloot ik ook naar Atelier 9 te gaan voor mijn trouwpak. Ik koos voor maatwerk, omdat je dan als klant zelf meer invulling kunt geven aan je wensen, voorkeuren en eisen. De pasvorm, stof, kwaliteit en uitstraling waren wat ik er van had verwacht en ik ben er nog steeds zeer tevreden over. Je betaalt weliswaar wat meer voor een maatpak, maar het resultaat mag er zijn! Tijdens de trouwdag heb ik veel complimenten gehad over mijn outfit. Tijdens mijn eerste bezoek werd ik uitstekend geholpen door een dame met passie voor haar werk. Ze gaf goede adviezen over de kleur, materiaalkeuze en details. Maar ook de man die het later overnam, heeft me goed en prettig geholpen. Daarnaast is het ideaal dat ze alle andere accessoires en een ruim assortiment schoenen in de winkel hebben, zodat je in één keer klaar bent. Ik beveel Atelier 9 dan ook van harte aan!
Bekijk de trouwfoto's van Arthur & Mariska

Rutger & Willeke

Onze bruiloft vond plaats in Italië, het was een echte Toscaanse bruiloft. Gezien de voorliefde van Jan voor Italië en de Italiaanse invloeden in de winkel, was het voor mij vanzelfsprekend dat ik mijn trouwpak bij Atelier 9 zou kopen. Het werd een maatpak: Dress like an Italian! Ik had al eerder goede ervaringen opgedaan bij Atelier 9 en dat gevoel werd weer bevestigd en zelfs overtroffen. Jan verstaat zijn vak. Vanaf het eerste contact was er persoonlijke aandacht, enthousiasme en oprechte interesse, zoals je dat nog maar zelden ziet. Onder het genot van een heerlijke Italiaanse espresso werden alle opties besproken en de maten opgenomen. Het resultaat was een perfect zittend maatpak in een prachtige stof; een combinatie van mijn wensen en de ideeën van Jan. Atelier 9 heeft er een ambassadeur bij!
Bekijk de trouwfoto's van Rutger & Willeke

Gerrold & Marianne

Nadat ik van verschillende mensen goede verhalen over Atelier 9 hoorde, maakte ik zelf een afspraak. Het eerste bezoek was eigenlijk al gelijk geslaagd. Dit betekende dat ik niet meer naar andere kledingzaken hoefde. Ik had een bepaald kostuum in mijn gedachten en het was alsof de verkoopster gedachten kon lezen: ze adviseerde mij het pak dat ik in gedachten had. Het passen en meten verliep soepel en in een ontspannen sfeer. Het is een kostuum uit de collectie geworden – door Atelier 9 perfect voor mij aangepast. Ik zou deze zaak zeker aanbevelen. Ze hebben er verstand van zaken!
Bekijk de trouwfoto's van Gerrold & Marianne

Eduward & Paula

Omdat ik al lang vaste klant bij Atelier 9 ben, hoefde ik geen moment te twijfelen toen ik mijn trouwpak ging kopen: dat deed ik daar! Ik heb voor een maatpak gekozen. Van een afstand zie je of iemand wel of geen maatpak draagt. Het heeft te maken met hoe het pak om het lichaam valt, de glansdraad van de stof, de uitstraling van het geheel… je ziet het gewoon. Bij Atelier 9 hebben ze kennis van zaken en een mooie collectie stoffen om uit te kiezen, daar zit zeker de juiste stof bij. Ik vind het een fijne zaak en ben erg te spreken over de bediening, service, prijs-kwaliteitverhouding en de sfeer. Een kopje koffie doet wonderen. Daarom beveel ik Atelier 9 bij iedereen aan en vrienden van me hebben er vervolgens ook al hun pak aangeschaft.
Bekijk de trouwfoto's van Eduward & Paula

Samuel & Marleen

Vrienden tipten me dat ik eens bij Atelier 9 moest gaan kijken. Ik was al in verschillende zaken geweest, maar niet geslaagd. Ik koos voor een maatpak omdat ik dan de details helemaal zelf kon bepalen. Atelier 9 hielp van begin tot eind heel goed en ik liep uiteindelijk weg met een perfect passend pak van uitstekende kwaliteit. Een aanrader!
Bekijk de trouwfoto's van Samuel & Marleen

Martin & Suzan

Ik had bij meerdere mensen een maatpak van Atelier 9 gezien en het viel me op dat ze heel netjes gemaakt waren. Ik moest zelf vanwege mijn postuur ook een maatpak en toen ik bij Atelier 9 binnenkwam, was mijn gevoel meteen goed. Ik heb niet meer verder gekeken bij een andere zaak. Het aanmeten duurde even, maar dan heb je ook wat: het pak zat exact goed! Wat ik fijn vind bij Atelier 9 is dat je rustig kunt rondkijken, geen gehaast, kopje koffie erbij… En de prijs-kwaliteitverhouding is goed, ook belangrijk. Ik kan Atelier 9 iedereen aanraden.
Bekijk de trouwfoto's van Martin & Suzan

Jaap-Jan & Larissa

Mijn zwager had vijf jaar geleden zijn trouwpak bij Atelier 9 gekocht en hij zei me dat ik er ook eens moest gaan kijken. Ik was al bij een andere zaak geweest, maar had daar niet gevonden wat ik zocht. Mijn pak moest stoer en casual zijn. Zo’n pak vond ik in de collectie van Atelier 9 en hoewel het geen maatpak was, zat het na een aantal aanpassingen als gegoten. Ik beveel Atelier 9 bij iedereen aan; er is veel keus, de service is goed en als je speciale wensen hebt, dan zullen ze proberen die te vervullen. Zo wilde ik graag de tekst ‘J&L 12-09-13’ op mijn stropdas genaaid hebben: dat werd geregeld!
Bekijk de trouwfoto's van Jaap-Jan & Larissa

Aart-Jan & Angela

Ik ben al jaren vaste klant bij Atelier 9. Toen ik een trouwpak nodig had, was het voor mij dan ook logisch om naar deze zaak te gaan. Ik koos voor een maatpak, dat op een ontspannen manier met goed advies werd samengesteld. Ik ben zeer te spreken over het pak; het zijn de details die het maken. En wat zo prettig is: je wordt eerlijk geholpen door de medewerkers. Ze zullen je nooit iets verkopen wat je niet staat of past, dan zien ze je nog liever zonder aankoop de deur uitgaan. Natuurlijk is een maatpak iets duurder dan een standaard pak, maar de prijs staat helemaal in verhouding tot de details, pasvorm en service die Atelier 9 levert! Het is een goede winkel, voor zowel zakelijke en casual outfits als gelegenheidskleding.
Bekijk de trouwfoto's van Aart-Jan & Angela

Gerwin & Michelle

Via via kwam ik terecht bij Jan. Door goede geruchten welteverstaan. Bij Atelier 9 ben ik in n keer geslaagd. Ik heb gekozen voor een pak uit de collectie. Jan heeft mij zeer goed geholpen, naar mijn wensen geluisterd en goed meegedacht. Mijn trouwpak was helemaal naar wens. Conclusie: bij Atelier 9 hebben ze een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader dus!

Aarnout & Manon

Mijn vorige pakken kocht ik bij andere herenmodezaken. Daar ben ik redelijk geholpen, maar voor mijn trouwpak wilde ik toch graag een betere service en een meer persoonlijke band met de verkoper. Daarvoor moest ik bij Jan van de Schootbrugge (van Atelier 9 in Nunspeet) zijn, dat wist ik van mijn oudere broer. Hij heeft zijn trouwpak ook door Atelier 9 laten maken. De werkwijze van Jan heeft hij als zeer prettig ervaren. Het pak dat Jan mij heeft aangemeten zit als gegoten. Bovendien is de goede kwaliteit van de stof voelbaar. En de details zijn helemaal naar mijn zin! Ik heb gekozen voor een pak op maat. Dit vind ik veel mooier en het maakt je pak echt 'eigen'.
Jan laat duidelijk merken dat hij je mooi wil kleden en niet zo snel mogelijk verdienen. Ik ben erg prettig geholpen en het resultaat van mijn pak was ernaar. Volgende keer kom ik zeker weer langs, ook omdat mijn maten allemaal in het systeem staan geregistreerd.
Bekijk de trouwfoto's van Aarnout & Manon

Willem & Albertine

Atelier 9 was mijn eerste keuze. Een aantal personen binnen mijn familiekring is al langer klant bij Atelier 9. Die gaven aan: 'kijk eens bij Jan'. Toen het juiste pak daar hing, heb ik niet meer nagedacht over andere modezaken. Goed is goed. Een paar aanpassingen om het pak perfect te laten zitten waren nodig, maar dat was goed geregeld.
Ik ben uitstekend en snel geholpen door Atelier 9, ook toen er naderhand nog wat versteld moest worden aan mijn trouwpak. Atelier 9 heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en een perfecte service. En dat is wel fijn, want een bruidegom heeft tenslotte al genoeg gedoe aan zijn hoofd.
Bekijk de trouwfoto's van Willem & Albertine

Job & Heleen

Ik ben geen pakkenman. Ik heb een hekel aan dikke stropdassen en onpraktisch wijde broeken. Maar trouwen zonder pak? Nee dat ook weer niet. Maar dan wel een maatpak.
Jan kende ik al een lange tijd. Als ontwerper van Studio No.3 verzorg ik al sinds jaar en dag de reclameuitingen van Atelier 9. Ik kende de stijl dus door en door en wist ook waar Jan zelf voor staat. Voor gedegen en strak. Voor maatwerk en een tevreden klant (hoe dan ook).
Jan heeft mij (lees: ons) geweldig geholpen met een sluitend maatpak uitgevoerd in een geweldige stof! Ik stond wederom versteld van het geduld en de uitmuntende service.
Bekijk de trouwfoto's van Job & Heleen

Wilfred & Angelique

--
Bekijk de trouwfoto's van Wilfred & AngeliqueDesign by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio